Ny Hjemmeside Top Billede Ansøger Billede (2)

Vi udlejer cirka 7.500 studieboliger i Aalborg og omegn

Gode råd til din boligsøgning

Nedenfor finder du en liste over gode råd til dig, der er eller skal på boligjagt.

Søger du bolig alene?

  • Tilføj så mange 1-, 1,5- og 2-værelses lejligheder som muligt til din ansøgning. Jo flere boligønsker, jo bedre.
  • Tilføj også meget gerne de handicapboliger, du finder i boligoversigten eller via søgefunktionen. Eneste forskel er typisk større badeværelse og bredere dørkarme. Hvis vi ikke har handicappede ansøgere på ventelisten, vil de blive tilbudt øvrige ansøgere, der har skrevet sig op. 
  • Sørg for at søge boliger i bydelene også udenfor Aalborg Centrum.

Søger I bolig sammen som venner eller par?

  • Tilføj så mange 2-værelses lejligheder som muligt til jeres ansøgning. Sats ikke på at få tilbudt hverken 3- eller 4-værelses lejligheder, da de fortrinsvis tilbydes par med barn/børn. 
  • Tilføj også meget gerne de 2-værelses handicapboliger, I finder i boligoversigten. Hvis vi ikke har handicappede ansøgere på ventelisten, vil de blive tilbudt øvrige ansøgere, der har skrevet sig op.
  • Sørg for at søge boliger i bydelene også udenfor Aalborg Centrum.

Derudover kan følgende med fordel tjekkes ud, hvis det haster meget med en ny studiebolig:

Ledige studieboliger

Du finder vores ledige studieboliger ved at klikke på knappen nedenfor. Denne fører til boligportalen.dk. Interesseret i én af dem, så kontakt os endelig, så guider vi dig!

Se hvor vores studieboliger er placeret på kortet herunder

Boliggaranti og tag-over-hovedet garantien

Boliggarantien er en garanti for nye studerende, som starter på en uddannelse beliggende i Aalborg i efterårssemestret. Garantien betyder, at man kommer foran i køen og tilbydes en vilkårlig 1-værelses studiebolig med indflytning i perioden 1. august til 15. december.  

Bemærk! Hvis du overvejer at gøre brug af boliggarantien, som der åbnes op for pr. 1. juli, så må du ikke have svaret nej eller undladt at svare på boligtilbud med overtagelse fra 1. august og derefter.

 

Tag-Over-Hovedet garantien er en garanti til dig, som studerende, der begynder et studie i Aalborg Kommune, så du er sikret et midlertidig tag over hovedet, hvis du ikke selv har skaffet dig et sted at bo.

Bemærk! Tag-Over-Hovedet garantien er for dig, der ikke har svaret nej eller undladt at svare på boligtilbud både fra den ordinære venteliste samt boliger fra boliggarantien.

FAQ for ansøgere

"Hvordan søger jeg bolig"?
"Hvad betyder genansøgning?"
"Hvad hvis jeg svarer nej til et boligtilbud?"

Spørgsmålene er der naturligvis mange af, og vi har forsøgt at nedfælde de oftest spurgte spørgsmål i vores FAQ for ansøgere herunder.

FAQ for ansøgere
FAQ Top Billede

Det bedste ved at bo i studiebyen Aalborg

søg
slet