OPSIGELSE Top Billede

Vigtig info vedr. TOH i tekstform (webtilgængelighed)

Vigtig info vedr. TOH i tekstform (webtilgængelighed)

Vigtig info vedr. Aalborg Kommunes Tag-Over-Hovedet-garantien

 

Hvad er Tag-over-hovedet garantien?

Det er en garanti til dig - som studerende, der begynder et studie i Aalborg Kommune, så du er sikret et midlertidigt tag over hovedet, hvis du ikke selv har skaffet dig et sted at bo. Vi sørger for, at du har et sted at sove, indtil du hurtigt selv finder et sted at bo. Garantien er gældende fra studiestart medio august og fire måneder frem.

Garantien går ud på, at du er sikret indkvartering på BBBB i Aalborg, Hytter (vandrehjemmet), og du får tilskud til udgiften hertil fra Aalborg Kommune.

For at blive omfattet af garantien skal du opfylde alle de betingelser, som Aalborg Kommune har fastsat – se nedenfor i afsnittet: ”Du skal være særlig opmærksom på”.

Det er meget vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i reglerne og betingelserne, da du ikke vil være omfattet af garantien, hvis du ikke opfylder alle kravene.

I denne folder har vi uddybet og forklaret nogle af vilkårene for at komme under garantien. Vi fortæller også om indkvarteringsforholdene under Tag-over-hovedet garantien.

 

Du skal være særlig opmærksom på:

  1. Du skal opfylde alle betingelserne i: Vejledning til Aalborg Kommunes "Tag-over-hovedet garanti", som du finder på studieboligaalborg.dk for at blive omfattet af garantien.
  2. Du skal være oprettet som aktiv boligsøgende hos Studiebolig Aalborg, men du har også pligt til at søge på private boliger.
  3. Dit ansøgernummer hos Studiebolig Aalborg skal noteres efter dit navn, når du booker overnatning på aalborgcamping.dk, f.eks.  

Navn: Per Ingvin 70730

Du får kun tilskud, hvis dit ansøgernummer er noteret efter dit navn. Hvis dit ansøgernummer ikke er noteret, skal du selv betale hele udgiften til overnatningen.

Se på næste side, hvordan du finder dit ansøgernummer hos Studiebolig Aalborg.

  1. Dit ophold på vandrehjemmet skal være uden afbrydelser.
  2. Du skal have booket overnatning på vandrehjemmet senest dagen inden, du ankommer. Hvis du ankommer den 31. august, skal du dog have booket overnatning senest den 25. august.

 

Bookingen er åben fra den 1. august til den 15. september.

 

Dit ansøgernummer hos Studiebolig Aalborg finder du sådan:

Når du har oprettet din ansøgning på Studiebolig Aalborgs hjemmeside, får du tilsendt et brugernavn og et kodeord, som du skal bruge for at logge ind på din ansøgning. Når du logger ind på din ansøgning, vises dit ansøgernummer.

 

Opfølgning og kontrol 

Aalborg Kommune foretager løbende kontrol af, om du opfylder betingelserne i Tag-over-hovedet garantien. Hvis du ikke opfylder betingelserne, bortfalder kommunens tilskud, og du skal selv betale det fulde beløb for indkvarteringen på vandrehjemmet (eller flytte).

 

Hvor skal du bo - indkvarteringsforholdene

Ordningen dækker midlertidig indkvartering på BBBB i Aalborg, Hytter (vandrehjemmet).

I spidsbelastningssituationer og ved stort træk på ordningen kan du blive indkvarteret andre steder eller i beboelsescontainere på vandrehjemmets område. I disse situationer kan der være op til 6 personer i hver hytte eller beboelsescontainer.

Du/I skal selv holde hytterne og beboelsescontainerne (og evt. værelserne) rene.

Der er meget begrænset plads til ejendele under indkvarteringen, og du kan derfor alene regne med at have plads til en kuffert.

Der findes ingen særlige opbevaringsmuligheder for værdigenstande eller andet på vandrehjemmet.

 

Faciliteter mv.

På vandrehjemmet er der fælles køkken- og bad/toiletfaciliteter. Når der bor mange på vandrehjemmet, kan der være ventetid både til køkken- og bad/toiletfaciliteterne.

I køkkenet findes der i begrænset omfang køkkenudstyr. Du bør selv medbringe eller anskaffe køkkenudstyr og -redskaber (f.eks. gryde, pande, service, bestik mv.), hvis du vil lave mad i køkkenet. Husk, at du selv skal gøre rent efter dig. Der er små køleskabe i alle hytterne og i vidt omfang også i beboelsescontainerne.

I den fælles opholdsstue er der gratis internet, men du kan også købe internetabonnement i receptionen.

Der findes desuden vaskemaskiner og tørretumblere, som du kan benytte mod betaling.

 

Spørgsmål til eller problemer vedrørende indkvarteringsforholdene

Du kan kontakte personalet på vandrehjemmet, hvis der opstår spørgsmål til eller problemer vedrørende indkvarteringsforholdene.

Vandrehjemmet bestræber sig på at løse alle de forskellige situationer, der opstår, så hurtigt som forholdene tillader det og vil altid gerne hjælpe.

 

Vi ønsker dig held og lykke med at finde en bolig og velkommen til Aalborg Kommune.

søg
slet